نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود سفر محسن تنابنده و احمد مهران‌فر همراه با تیم فوتبال هنرمندان به روسیه اجرای نمایش «دوره‌گردها» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در سراسر کشور ترخیص هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) بابک محمدی، خواننده پاپ، مجری برنامه «ستاره شو» می‌شود فیلم کوتاه «گوسفند» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جشنواره فضای مجازی ارتش باید در خدمت اعتلای فرهنگی جامعه قرار بگیرد جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مشهد: در جنگ شناختی، دشمن به‌دنبال ازبین‌بردن غیرت دینی ما است ۷ بازیگر جدید به سریال «هری پاتر» پیوستند آخرین وضعیت «هوشنگ مرادی کرمانی» در بیمارستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) راوی عاشقانه‌های مردم | درباره فهیمه رحیمی، نویسنده پرکار و محبوب دهه ۷۰ و ۸۰ درد را با طنز و شیرینی مصور کرد | ادای دِینی به بهمن رضایی، به‌مناسبت درگذشتش
سرخط خبرها

بازداشت علیرضا قربانی، خواننده ایرانی در فرودگاه تورنتو | چرا او اجازه ورود به آمریکا را پیدا نکرد؟ (۱۱ فروردین ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۳۴۶۷
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱
بازداشت علیرضا قربانی، خواننده ایرانی در فرودگاه تورنتو | چرا او اجازه ورود به آمریکا را پیدا نکرد؟  (۱۱ فروردین ۱۴۰۱)
جشن نوروز در مرکز هنر‌های سگرستروم کاستا مسا، شنبه با حضور برخی از مشهورترین خوانندگان ایرانی همراه بود، اما یک ستاره به‌طور محسوسی غایب بود.

به گزارش شهرآرانیوز، لس آنجلس تایمز در گزارشی نوشت: برگزارکنندگان این برنامه گزارش دادند که علیرضا قربانی، خواننده مشهور ایرانی، دو تابعیتی ایران و کانادا، پس از بازداشت توسط ماموران در فرودگاهی در تورنتو در روز جمعه، موفق به ورود به ایالات متحده نشد.

علیرضا اردکانی، مدیر اجرایی بنیاد غیرانتفاعی فرهنگ در منطقه لس آنجلس، گفت: قربانی سوار هواپیما شد، روی صندلی خود نشست، اما تعدادی از [افسران اداره مهاجرت آمریکا] وارد هواپیما شدند و او را بیرون آوردند.

اردکانی گفت: نزدیک به چهار ساعت از او بازجویی کردند و در نهایت به او گفتند که روادیدش لغو می‌شود و دیگر نمی‌تواند به آمریکا سفر کند. وی افزود: من فقط یک پیامک دریافت کردم که او اجازه ندارد بیاید - فکر کردم این یک شوخی است. "

اردکانی بعداً متوجه شد که بازداشت موقت قربانی و محرومیت از سفر احتمالاً به خاطر خدمت سربازی او که ۴۹ ساله است، در دهه‌های قبل در سپاه بوده است.

سپاه در سال ۲۰۱۹ توسط دولت ترامپ در لیست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار گرفت.

مسیح فولادی، معاون بخش لس آنجلس شورای روابط اسلامی-آمریکایی، گفت: این اقدام ترامپ از آن زمان برای اتباع ایرانی که مایل به سفر یا مهاجرت به ایالات متحده هستند، دردسر‌های متعددی را برای سفر و مهاجرت ایجاد کرده است.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->